Video: Gezonde spanning
We hebben allemaal te maken met stress, spanning. Dat kan gezond zijn, maar teveel spanning is heel ongezond. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je een gezonde spanning bewaart? We leggen het graag uit!
Oplossingsgericht coachen, onzin of uitkomst?
Oplossingsgericht coachen, het klinkt mooi maar is het een oplossing? Waar denk jij aan als je aan oplossingsgericht denkt? Is dat hetzelfde als zo snel mogelijk resultaat? Lees het hier.
6 dingen die je moet weten over persoonlijke groei
Persoonlijke groei is een levenslang actueel. Je bent nooit te oud om te leren, of zoals Covey zegt: We zijn levenslange leerlingen. Hier vind je wat je moet weten, met boekentips.
Groepsdynamiek: weten waarom een team (niet) werkt
Waarom doen mensen niet wat ze zeggen? Er zijn formele afspraken, maar op de één of andere manier wekt het (nog) niet. Dat kost energie, tijd en aandacht. Lees hier meer over wat je eraan kunt doen.
Teamsamenwerking in 5 voorwaarden
Hoe wordt een team geweldig? Wat moet je daarvoor doen, en laten? In dit artikel vindt je informatie onder andere uit project Aristotle van Google.
minder doen, meer bereiken
De droom van elke leider, ondernemer en gedreven professional. Dit artikel omschrijft de basis van Persoonlijke effectiviteit. Met een uitnodiging voor ons Programma Persoonlijke Effectiviteit!
Johari venster: succesvol samenwerken
Effectief samenwerken gaat hand in hand met vrijheid. Hoe creëer je deze vrije ruimte om je team te laten bloeien? Wat is de functie van feedback hierin?
Gemakkelijk grenzen aangeven
Veel van onze klanten komen tegen dat het ze moeite hebben met grenzen. Hoe komt dat? En waarom lukt het verdorie niet om dat nu eindelijk eens te veranderen?
Wat is feedback?
Een term die je veel hoort, maar ook ingewikkeld is gemaakt. Wij maken het weer makkelijk, in 3 stappen.
Dit motiveert mensen wel: Drive
U hebt alles geprobeerd om uw mensen gemotiveerd te krijgen en te houden: Bonussen, barbecues, een mooie leaseauto, vast contract. Maar toch…
Hoe je een gezonde spanning bewaart
Vrijwel iedereen die voor het eerst bokshandschoenen aanheeft, maakt dezelfde beginnersfout. Handschoenen aan knijpen in je vuist en hard slaan.
Een stap terug
Als je (kick)boksen op televisie kijkt, wordt bij het opkomen van de vechters naar de ring vaak de ‘reach’ vermeld. Dat is zoiets als de armlengte van een bokser, zijn bereik.
[social_warfare buttons=”Facebook, LinkedIn, Twitter”]